Historik

Från idé till innovation

I början av 2000-talet lade läkaren Magnus, dåvarande verksamhetschef på Capio Artro Clinic, och hans bror Johan grunden till det som idag är Kliniken. Genom sin unika insikt i kvalificerad vård identifierade de ett behov av ett mer flexibelt och effektivt journalsystem. Tillsammans skapade de en lösning som snabbt omfamnades av flera ledande kliniker, vilket var början på en resa mot att förändra digitaliseringen inom vården.

Dagens Kliniken

15 år senare tog ett engagerat nytt team, bestående av utvecklare, testare, designers och vårdexperter, vid Kliniken över stafettpinnen med en vision om ett ännu mer intuitivt och användarvänligt system. Resultatet är Kliniken 3, en modern webbaserad plattform som ständigt utvecklas för att möta och överträffa de växande kraven på digitalt stöd för vården. Vår drivkraft är att säkerställa patientens säkerhet och höja kvaliteten på vården.

Vår ambition är att fortsätta vara en kraft för positiv förändring inom vården, genom att ständigt utveckla våra lösningar i samarbete med de som använder dem varje dag. Genom att lyssna och anpassa oss, skapar vi tillsammans en bättre morgondag för både vårdgivare och patienter.

Vilka är vi

vilka-vi
personlig

Personliga

Personlig kontakt, äkta människor bakom varje samtal.

små

Små

Skräddarsyr lösningar, anpassar oss snabbt till dina önskemål.

engagerade

Engagerade

Dedikerade till varje detalj, för din framgång.

Teamet bakom Kliniken

Vi är en del av Datatrion

Datatrion AB, moderbolaget bakom Kliniken, har under mer än 20 år försett sina kunder med högkvalitativ och engagerad service. Som ett etablerat datorserviceföretag är vi specialiserade på att erbjuda flexibla lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov, samtidigt som vi värdesätter personliga relationer.

Vårt team består av över 30 dedikerade specialister som dagligen arbetar med att underhålla och utveckla IT-miljöer för våra kunder. Vi har en bred expertis inom viktiga sektorer som energi, kommunikationer och hälso- och sjukvård, vilket understryker vårt bidrag till samhällsviktiga funktioner.

Med egen serverpark och närvaro i fyra svenska städer garanterar vi tillförlitlighet och säkerhet i de tjänster vi erbjuder. Vårt engagemang för kontinuitet och kvalitet har gjort att våra kunder uppskattar och litar på oss. Datatrion AB är dedikerat till att stödja och utveckla tekniska lösningar som möter dagens och morgondagens utmaningar.

Datatrion →
Datatrion